Qualified Person

Job

Ben jij klaar voor een internationaal avontuur? Wil jij aan de slag bij een snelgroeiende onderneming die zich inzet voor het welzijn van dieren? Dan is deze job een mooie stap in je loopbaan. Bij Dechra in Bladel zoeken we met spoed een Qualified Person die zich samen met onze collega’s inzet voor het ontwikkelen van hoogwaardige diergeneesmiddelen.

Dechra Pharmaceuticals Manufacturing heeft voor haar locatie in Bladel een vacature voor een

Qualified Person

In wat voor bedrijf kom je terecht?
Wij zijn dus Dechra Bladel, onderdeel van een groot internationaal farmaceutisch concern. We hebben vestigingen in 24 landen in Europa en Noord-Amerika en investeren flink in nieuwe producten. Dechra is gespecialiseerd in medicijnen voor honden, katten, paarden, pluimvee, runderen, schapen, geiten en varkens. Wij zijn nu bezig met het verkrijgen van een vergunning van de Amerikaanse Federal Drug Administration (FDA) om diergeneesmiddelen in de VS op de markt te kunnen brengen. Met dat doel verbouwen we nu ons bedrijfspand en zijn we bezig met het opzetten van nieuwe geavanceerde productielijnen en gloednieuwe state of the art laboratoria. Daar werk je aan mee maar je zet je ook in voor de ontwikkeling van andere geneesmiddelen.

Wat ga je doen als Qualified Person?
In je job als Qualified Person ben je allereerst verantwoordelijk voor het vrijgeven van producten, protocollen, specificaties en leveranciers. Je maakt daarnaast deel uit van speciale teams die zorgen voor het verbeteren van het kwaliteitsmanagement en van de productieprocessen van Dechra Bladel. Ook ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en beoordelen van afwijkingen en klachten. Je rapporteert aan de Head of Quality Assurance.

Wie ben je?
Je hebt veel zin in een nieuwe stap in je loopbaan. Je wilt jezelf ontwikkelen en je netwerk flink uitbreiden in een internationale farmaceutische omgeving. Je hebt een farmaceutische opleiding gevolgd op academisch niveau.

 • Je beschikt over de benodigde relevante vakkennis.
 • Je bent gecertificeerd en ingeschreven als Qualified Person conform de toepasselijke Nederlandse of Belgische regelgeving. Of hebt de mogelijkheid om binnenkort een van deze twee certificeringen te behalen.
 • Je bent goed op de hoogte van de hedendaagse farmaceutische technologie.
 • Je bent op de hoogte van de toepasselijke regelgeving op het gebied van milieu, Arbo en Good Manufacturing Practices (GMP) voor de humane en veterinaire farmaceutische industrie (denk aan IGJ en FDA).
 • Werkervaring in een industriële omgeving is een pré maar geen vereiste.
 • Je bent een prettige teamspeler, je bent sociaal en communiceert makkelijk en plezierig met je collega’s. Je kunt tegen een stootje. Je bent standvastig en stressbestendig.
 • Je drukt je mondeling en schriftelijk goed uit zowel in het Engels als in het Nederlands.


Wat biedt Dechra jou?
Als Qualfied Person bij Dechra Bladel draag je bij aan het welzijn van dieren. Dat is een prachtige taak: je werk doet er toe. Je zit in een divers team, met goedopgeleide collega’s: een evenwichtige mix van mannen en vrouwen. Je krijgt alle ruimte om persoonlijk te groeien, en dat in een internationale setting. Zo bouw je met deze baan aan een internationaal CV.

Maar deze vacature biedt je nog veel meer moois.

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.
 • Een prima salaris.
 • Minstens 36,5 vakantiedagen.
 • 8% vakantietoeslag.
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling.
 • Een actieve personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Opleidingen en trainingen.


Hoe is het om hier te werken?
Dechra Bladel staat niet alleen bekend om de hoge kwaliteit van de medicijnen die we maken. We zijn ook een bedrijf met een fijne sfeer en met korte lijnen. Jouw ideeën en meedenken worden gewaardeerd. We helpen je om privé en werk goed te combineren met een ruim aantal vakantiedagen en soepele verlofregelingen.

Meer informatie
Wil je eerst meer informatie? Bel dan naar 0497 544 300 en vraag naar Stefan van der Linden (HR Advisor).

Solliciteren op de functie van Qualified Person
Ben je geïnteresseerd in deze vacante positie? Wil je aan de slag als Qualified Person bij Dechra Bladel? Stuur dan je CV en motivatiebrief via onze sollicitatiepagina. We reageren zo snel mogelijk.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Kwaliteit, Kwaliteitsmanager, Qualified Person, Farmaceutisch Specialist, vacature Bladel

Company profile

Dechra Bladel, voorheen Eurovet Animal Health is onderdeel van het aan de London Stock Exchange genoteerde Dechra Pharmaceuticals PLC. Het bestaat uit de onderdelen European Pharmaceuticals, North American Pharmaceuticals en Pharmaceuticals Research and Development. Het hoofdkantoor staat in Northwich, Verenigd Koninkrijk. De onderneming levert dierenartsen een breed assortiment aan diergeneesmiddelen. Daarnaast ondersteunt het de artsen met technische kennis en ondersteunende informatie. Dechra heeft een lange geschiedenis in de veterinaire gezondheidszorg. De vroegste voorloper van het bedrijf werd in 1819 opgericht als Arnolds & Son.

Location

Bladel

Company

Dechra Pharmaceuticals Manufacturingad

Publication date

24.12.2018

Publication end date

22.02.2019

Dechra Pharmaceuticals Manufacturingad
Vacature delen via:

JOIN THE BDP COMMUNITY!

Join the community of BDP Life Sciences of Business Development professionals and Business leaders in Life Sciences & Health. Through our programmes you will connect with fellow participants, our speakers, coaches and alumni. Also connect with us online via LinkedIn.

CONTRIBUTE TO BDP

Contribute to the development of future business leaders in Life Sciences & Health by becoming a speaker, mentor or sponsor of our programmes. Contact us to discuss the possibilities via info[at]bdplifesciences.com. 

RECRUIT BD TALENT

Are you looking for a Business Development professional? Our partner PRIMER BioBusiness is specialised in the recruitment of commercial talent for the Life Sciences. Whether you need new talent, experienced professional ar an executive to lead your company, contact us to start your search.