Project Manager Life Sciences & Health Events

Job

Als Project Manager bij Hyphen Projects wordt je enthousiast van het ontwikkelen en organiseren van toonaangevende evenementen voor de Life Sciences sector. Je houdt van afwisselende werkzaamheden en contacten en geniet ervan om een spilfunctie te hebben in de organisatie van grote en kleine bijeenkomsten. Je krijgt de verantwoordelijkheid over de voorbereiding en uitvoering van een aantal van onze congressen en evenementen. Hiertoe schakel je met alle externe en interne partijen zoals: deelnemers, sprekers, sponsoren, leveranciers, programma managers. Daarnaast zorg je voor het opstellen en bijwerken van planningen, draaiboek(en), websites, documentatiemateriaal en natuurlijk de uitvoering en afwikkeling van events. Kortom, een zeer uitgebreid en gevarieerd takenpakket!

Je taken en verantwoordelijkheden:
• Mede inhoud geven aan de programma’s van events.
• Logistieke, facilitaire organisatie en on-site management van conferenties en cursussen.
• Deelnemershandling en -communicatie.
• Sprekershandling en -communicatie.
• Sponsoren en standhoudershandling en -communicatie.
• Marketing en publicitair management.

Profile

Voor deze functie zoeken we een organisatietalent op HBO/WO niveau met minimaal 3 jaar werkervaring. Je haalt plezier uit het werken in een team dat zich samen inzet om de juiste beleving voor de klant te realiseren. Je bent resultaatgericht, communicatief vaardig, klantgericht, hebt doorzettingsvermogen en hebt een ‘can-do’ mentaliteit. Je bent een intelligente doener, stressbestendig, leert snel en kan goed overzicht bewaken. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt oog voor detail terwijl je makkelijk overzicht houdt op het geheel. Je vindt het leuk om in een team te werken en neemt graag initiatief en verantwoordelijkheid. Je hebt ervaring met project management en/of event management en affiniteit met de Life Sciences sector.

Benefits

We bieden een uitdagende en afwisselende functie (32-40 uur/week), met ruime mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je komt te werken in een hecht en gedreven team in een prettige, informele sfeer. We bieden goede arbeidsvoorwaarden met daarnaast ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, opleiding en training. Het betreft een jaarcontract met zicht op een vaste aanstelling. Afhankelijk van je opleiding en ervaring ligt de salaris tussen €2.812 en €3.838 bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Company profile

Hyphen Projects heeft als missie ‘Moving Careers and Companies Forward in Life Sciences’. Met een toegewijd en enthousiast team creëren, ontwikkelen en organiseren we toonaangevende carrièrebeurzen, cursussen, summer schools en conferenties variërend van events met meer dan 2000 deelnemers tot intieme cursussen. Tot onze product-portfolio behoren o.a. BCF Career Event, Innovation for Health, BioBusiness Summer School, Global Investor Forum en Talent Accelerator Programme for BioBusiness.
Hiermee helpen we studenten, starters en professionals met hun carrière ontwikkeling en oriëntatie en innovatieve bedrijven met het vinden van personeel, partners en investeerders. We zijn ondernemend en alert op nieuwe kansen. We worden gewaardeerd en zijn bekend om de kwaliteit van onze producten en diensten, ons netwerk en service. We hebben een informeel, hecht en proactief team, dat samenwerking, collegialiteit, team learning en continue verbetering hoog in het vaandel heeft.
Zie ook de volgende websites voor meer informatie over onze activiteiten:
www.bcfcareer.nl
www.innovationforhealth.nl
www.bdplifesciences.com
www.biobusinesssummerschool.nl

Contact

Ben je enthousiast over ons bedrijf en deze functie, dan zien we je CV en motivatiebrief graag tegemoet voor 15 augustus 2019.
Voor meer informatie, neem contact op met:
Haifen Hu
Directeur Hyphen Projects
h.hu@hyphenprojects.nl
Hyphen Projects BV
Veerstraat 37
1211 HJ Hilversum
www.hyphenprojects.nl

Location

Hilversum

Company

Hyphen Projects

Publication date

22.07.2019

Publication end date

20.09.2019

Hyphen Projects
Vacature delen via:

JOIN THE BDP COMMUNITY!

Join the community of BDP Life Sciences of Business Development professionals and Business leaders in Life Sciences & Health. Through our programmes you will connect with fellow participants, our speakers, coaches and alumni. Also connect with us online via LinkedIn.

CONTRIBUTE TO BDP

Contribute to the development of future business leaders in Life Sciences & Health by becoming a speaker, mentor or sponsor of our programmes. Contact us to discuss the possibilities via info[at]bdplifesciences.com. 

RECRUIT BD TALENT

Are you looking for a Business Development professional? Our partner PRIMER BioBusiness is specialised in the recruitment of commercial talent for the Life Sciences. Whether you need new talent, experienced professional ar an executive to lead your company, contact us to start your search.