Marketing & Sales Manager

Job

Als onze nieuwe collega wordt je verantwoordelijk voor het overkoepelend marketingbeleid en het salesplan voor onze projecten. Voor de uitvoering werk je nauw samen met de Project en Programma Managers. Je werkzaamheden zijn o.a.:

 • Opstellen en bewaken van overkoepelend marketing- en salesplan.
 • Verzorgen en/of feedback leveren op onze direct mailings, social media uitingen, flyers, brochures en de content van onze websites
 • Verbeteren van online vindbaarheid van onze websites.
 • Contacten onderhouden met bestaande klanten en actief zoeken naar en benaderen van nieuwe prospects.
 • Barterdeals aangaan met diverse partners en zorg dragen voor de coördinatie en uitvoering van de gemaakte promotieafspraken.

Profile

 • Je hebt bij voorkeur een afgeronde marketing of communicatie opleiding op minimaal HBO niveau.
 • Je hebt ruimte ervaring (minimaal 3 jaar) met online en offline marketing, social media, SEO en Google Analytics.
 • Je hebt een hoge sense of urgency en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je houdt makkelijk overzicht en werkt planmatig.
 • Je beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden zowel in het Nederlands als in het Engels.
 • Je voert makkelijk gesprekken en bent niet bang om de telefoon te pakken.
 • Je bent een echte teamplayer.
 • Je hebt achtergrond of interesse in de Life Sciences sector.

Benefits

We bieden een uitdagende en afwisselende functie in een ondernemende team, met veel ruimte om eigen ideeën en initiatieven in te brengen en jezelf te ontwikkelen. Je werkt samen in teamverband in een prettige, informele sfeer. We bieden goede arbeidsvoorwaarden. Het betreft een jaarcontract (32 of 40 uur per week) met zicht op vaste aanstelling. Afhankelijk van je opleiding en ervaring ligt het salaris tussen €2.800 en €4.200 bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Company profile

Hyphen Projects is een specialistisch bureau met een spilfunctie in de Nederlandse en Belgische Life Sciences sector. Ons doel is om bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van de mensen én de bedrijven in deze snel ontwikkelende sector. Hiertoe organiseren we o.a. toonaangevende conferenties, inhoudelijke trainingsprogramma’s, landelijke carrièrebeurzen en internationale summer schools. Daarnaast brengen we carrière adviezen, inspirerende ervaringsverhalen en vacatures onder de aandacht van professionals en studenten in Life Sciences door middel van onze online en offline kanalen. Onze labels – o.a. BCF Career Event, Innovation for Health en BioBusiness Summer School – genieten veel bekendheid en waardering bij onze doelgroepen.

Met een relatief klein team hebben we een grote impact op de Nederlandse en Belgische Life Sciences sector. Ons team bestaat uit enthousiaste, gedreven en ondernemende collega’s die het leuk vinden om samen projecten in de markt te zetten en ze tot in de puntjes te verzorgen. We hebben een platte structuur en een informele werksfeer, met veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Onderscheidend voor ons bureau, is dat we de meeste projecten op eigen initiatief organiseren, dan wel in samenwerking met partners uit het veld.

Zie ook de volgende websites voor meer informatie over onze activiteiten:

www.bcfcareer.nl

www.innovationforhealth.nl

www.bdplifesciences.com

www.biobusinesssummerschool.nl

Contact

Ben je enthousiast over onze organisatie en deze functie, stuur dan je sollicitatie voor 15 april naar:

Haifen Hu, Hyphen Projects
h.hu@hyphenprojects.nl
Meer info: 035 628 66 59

Location

Hilversum

Company

Hyphen Projects

Publication date

06.03.2019

Publication end date

05.05.2019

Hyphen Projects
Vacature delen via:

JOIN THE BDP COMMUNITY!

Join the community of BDP Life Sciences of Business Development professionals and Business leaders in Life Sciences & Health. Through our programmes you will connect with fellow participants, our speakers, coaches and alumni. Also connect with us online via LinkedIn.

CONTRIBUTE TO BDP

Contribute to the development of future business leaders in Life Sciences & Health by becoming a speaker, mentor or sponsor of our programmes. Contact us to discuss the possibilities via info[at]bdplifesciences.com. 

RECRUIT BD TALENT

Are you looking for a Business Development professional? Our partner PRIMER BioBusiness is specialised in the recruitment of commercial talent for the Life Sciences. Whether you need new talent, experienced professional ar an executive to lead your company, contact us to start your search.